Újraindult a Két Cica Konyhája!


Ez az a hír, „amit nem láttunk jönni” – miután két évig hiábavalóan küzdöttem érte, majd elsirattam, elengedtem, összeraktam egy másik receptgyűjtő oldalt, elindítottam ezt a szakmai site-ot, a Facebook április 10-én reggel minden átmenet vagy előrejelzés nélkül, 4 év elteltével feloldotta a névre és az URL-re vonatkozó tiltást – vagy legalábbis én akkor értesültem róla.

A nagy létszámú FB és Instagram oldalt, amit töröltek, nem kaptam vissza, de a blogra posztolhatok és meg tudom osztani mindenhol. (Erről ITT írtam korábban.) A Blog.hu szuper jó fej volt, kb. 10 perc alatt visszaélesítették az idő közben „mélyaltatásba” került oldalt.

Nem volt számomra kérdés, írom-e tovább, inkább az okozott némi fejtörést, hogy illesztem be az ezzel járó teendőket az időközben jelentősen átalakult mindennapjaimba. Egyelőre abban maradtam magammal, hogy heti két bejegyzést szavazok meg – ez lehet több, ha van rá időm, de kevesebb nem, mert annak nem volna értelme.

Új social media csatornákat nem indítok hozzá, a megosztások a saját hivatalos FB és Instagram oldalaimon történnek, de egy csoportot azért létrehoztam Két Cica és Barátai néven, ide lehet becsatlakozni, ha valaki visszavágyik ebbe a (remélem) újjáépülő közösségbe.

Szóval: írom a blogocskámat, boldog vagyok és nagyon bízom benne, hogy tényleg vár ránk egy új fejezet. Csatlakozzatok ti is!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük