Gourmand World Cookbook Awards 2017 – EZÜSTÉREM!


Milyen jó, hogy újra működik a blogom! Megtaláltam ezt a 7 évvel előtti bejegyzést, mely afeletti örömömben született, hogy a Magok a konyhában című szakácskönyvem ezüstérmet nyert a Gourmand World Cookbook Awards-on (2017-ben).

Fontos, hogy számon tartsuk a sikereinket és én nem vagyok erős ebben… De most jó lapokat oszt nekem az élet: nemcsak a blogomat kaptam vissza. Ugyanis ez a könyv egy három részes sorozatnak indult, ami sajnos meghiúsult, most viszont JÖN A FOLYTATÁS!!!

Ugyanazzal a stábbal: Tóth Milán fotós (állandó alkotótársam a blog indulása óta), egyedi edények és food styling Antal Balázs és a csodagrafikus, Sólymos Ágnes – határtalanul boldog vagyok és rettentő kialvatlan, mert épp a kéziraton dolgozom.

Egy év múlva már a kezünkben tartjuk, mikor a díjra emlékezünk és remélem, két év múlva átveszünk érte valami hasonlót, mondjuk aranyban…

Ráadásul a szomszéd házban található kis törzskávézóm egy éve bezárt és ma ők is újranyitottak, szóval távolról sem véletlenek soráról lehet szó…


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük