De mi lett a K.. c… k……val?


A válasz el van rejtve a bejegyzés címében: ugyanis, ha leírnám, a FB letiltaná.

Az történt, hogy a Covid ideje alatt néhány jóakarómnak nem volt más dolga, mint a Két cica konyháját jelentgetni minden formában, mint káros tartalmat (többségében, mint pornográfiát, de kaptam mindenről visszajelzést a Nagy Testvértől, amiért bármit tiltani lehet).

Emiatt először az URL-t tiltották le, aztán a blog FB oldalát, végül már engem is.

Akkor kitöröltem az URL-t minden felületről, ami a privát oldalam, így a személyes tiltást feloldották. Egy évig küzdöttem: napi szinten írtam nekik, segítséget kértem a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságtól (akiknek egy alkalommal sikerült közbenjárni a feloldás érdekében), online ügynökségnél dolgozó ismerőstől, akiknek saját kontaktjuk van – mindhiába.

Végül az a válasz érkezett a Fb-tól, hogy Magyarországról olyan mértékben megnőtt a hasonló bejelentések száma a Covid kezdete óta, hogy bizonyos bejelentés szám fölött nem vizsgálják, hanem automatikusan tiltják az oldalakat.

Így esett, hogy a blog 12 000 főt számláló oldalát is törölni kellett, mielőtt engem tiltanak ki végleg.

Hiába, a házmesterek országa vagyunk, digitalizálva…

Emiatt talán érthető, hogy egy ideig nem volt kedvem semmibe belefogni – de túltettem magam rajta: az első lépés ez a szakmai oldal, melyet hamarosan egy gasztronómiai site is követ.

Kedves kis blogom pedig szép emlék marad:

KÉT CICA KONYHÁJA

Élt: 11 évet


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük